Kosár
Az ajánlati kosár üres.

BIOTEK Ügyfélkapu

A Biotek Ügyfélkapu már 2010 óta áll az ügyfeleink rendelkezésére. Az elmúlt tíz év alatt számos új funkcióval könnyítettük az oldalon való böngészést.
Az Ügyfélkapura belépve a fő termékkategóriáink láthatók. Rájuk kattintva aloldalakra jutunk, ahol az oldal felső részén megjelenő okosszűrők segítségével lehet szűkíteni a találati eredményeket.


szuro0407.png


filter.png

SZŰRŐK

Anyag, méret, szín, felület és számos egyéb jellemzők mellett, szeretnénk felhívni a figyelmét további két fontos beállításra, melyeket bejelölve:

  • Raktározott:  a lista azon cikkeket tartalmazza, amelyek raktárról történő elérhetőségére folyamatosan lehet számítani, visszatérő vásárlások tervezésénél célszerű erre építeni (a raktározott termék azt mutatja meg, hogy a cikket vevői rendelés hiányában is raktáron tartjuk-e. Ettől függetlenül az aktuális készletünk lehet 0-a, ez esetben a következő szállítói rendelésünknél készletünket automatikusan feltöltjük.)
  • Készleten: rendszerünkben éppen elérhető, budapesti raktárunkban lévő – más számára nem foglalt – cikkeket adja eredményül, így biztosítva, hogy a lehető legrövidebb átfutási idővel vehesse készhez a kiválasztott alkatrészeket.

 

Munkatársaink továbbra is készséggel állnak az Önök rendelkezésére, kérem lépjen kapcsolatba velünk!
Egy esetleges alternatív cikk keresésében is szívesen segítünk!

Ha Ön még nem rendelkezik Ügyfélkapu-hozzáféréssel, azt az 
info@biotek.hu 
címre küldött levélben igényelheti adatai megadásával.

Jelenleg nincs online operátorunk. operator