Kosár
Az ajánlati kosár üres.
 • RE.F5 ESD mentes ipari kerekek

  RE.F5 ESD mentes ipari kerekek

  Az Elesa+Ganter ipari kerekek RE.F5 típusai kibővültek olyan speciális futófelülettel rendelkező változatokkal, amelyek ESD mentes EPA területeken is alkalmazhatók. A futófelület 90 Shore A keménységű, szürke, nyommentes, öntött poliuretán anyagból készül. A kínálatban megtalálhatók villa nélküli, normál és erősített fix- és forgóvillás, fékkel ellátott és fék nélküli kivitelek.

 • Accuride vezetősínek beépítése

  Accuride vezetősínek beépítése

  Az Accuride vezetősínek a golyós megvezetésnek és a magas gyártási minőségnek köszönhetően pontosan illeszkednek egymáshoz, és a katalógusban megadott használati ciklus alatt egyenletes, könnyed, precíz mozgatást biztosítanak. Ennek fontos feltétele, hogy a sínek beépítése és terhelése megfeleljen a gyártó által előírt követelményeknek.

 • Tappex® külsőmenetes betétek

  Tappex® külsőmenetes betétek

  A külsőmenettel vagy menet nélküli csappal ellátott Tappex betétek a belsőmenetes megfelelőjük betéttest-szerkezetével és szerelési jellemzőivel rendelkeznek. Ennek következtében a Trisert, Foamsert, Multisert, Microbarb vagy HiMould konstrukció valamennyi módozata előállítható csapos kivitelben, adott csaphosszúsággal.

 • CB - pozicionáló csuklópánt súlykiegyenlítéssel

  CB - pozicionáló csuklópánt súlykiegyenlítéssel

  Ez a Southco zsanértípus nagyobb tömegű fedelek könnyed mozgatását teszi lehetővé oly módon, hogy az a fedelet a nyitási tartomány egy jelentős részében megtartja. Beszerelése idáig csak párban volt lehetséges, jobbos-balos kivitelek felhasználásával, de mostantól alacsonyabb nyomatékigény esetére, nyomaték kifejtés nélküli zsanérpár is elérhető hozzá.

 • M5-7 - mágneszárak

  M5-7 - mágneszárak

  Az M5-7 típusú Southco mágneszárak esztétikus megjelenéssel, AISI 316 (A4-es) rozsdamentes acél kivitelben készülnek, NdFeB beépített mágnessel. A süllyesztve beépíthető, kiálló fix típusok választható polaritással rendelhetők, a leginkább nyílászáró nyitott helyzetben megfogására használt gömbfejes változatok között pedig állítható magasságú típus is szerepel a kínálatban.

 • GN 36, GN 37 – nagy teherbírású állítható géptalpak

  GN 36, GN 37 – nagy teherbírású állítható géptalpak

  Az Elesa+Ganter legújabb állítható géptalpai nagy teherbírásuknak köszönhetően kifejezetten nagy tömegű gépek számára biztosítanak szintbeállítási lehetőséget. 80-100-125-160-200mm átmérőjű talpakkal érhetők el, rögzíthető és nem rögzíthető kivitelekben, M20-M42 közötti finommenetes szárakkal, többféle hosszban.

 • BTM – direkt lemezösszekapcsolás

  BTM – direkt lemezösszekapcsolás

  A BTM kötéstechnológia két lemez előmunkálás és kötőelem nélküli összekapcsolását teszi lehetővé, amely a korlátozottan használható és környezetszennyező ponthegesztés kiváltására is alkalmas lehet. Ezzel a lemezösszekapcsolási móddal az ipari köznyelvben leginkább toxolásként találkozhatunk.

 • NELSON – ívhúzásos csaphegesztés

  NELSON – ívhúzásos csaphegesztés

  A csaphegesztés mint eljárás, ezen rögzítőelemek egyszerű és gyors fémlemezhez történő erősítésére szolgáló technológia, amely megfelelő lemezanyag választás esetén erős és megbízható kötést biztosít, a hegesztőcsap és a munkadarab között.

 • AC-10-EM – zárműködtető távvezérelhető retesszel

  AC-10-EM – zárműködtető távvezérelhető retesszel

  A Southco AC zárműködtetők családjának ez a típusa beépített elektromos retesszel rendelkezik, melynek vezérlése határozza meg, hogy a működtető engedi-e a nyitófogantyú mozgatását és ezáltal a nyitást. A működtető akár három, Bowdennel kapcsolt R4-es típusú rejtett bekattanó zár egyidejű nyitását teszi lehetővé.

 • EA-R02 - RF távirányítós vezérlő

  EA-R02 - RF távirányítós vezérlő

  A Southco EA-R02 típusú vezérlőegység használatával Southco elektronikus zárak és működtetők távolról történő nyitása, zárása valósítható meg érintésmentes módon. A vezérlőegységhez két rádiófrekvenciás távirányitó, valamint csatlakozó kábelek is tartoznak.

 • Elesa+Ganter® tengelykapcsolók

  Elesa+Ganter® tengelykapcsolók

  Az Elesa+Ganter gépépítő elemek választéka kiegészült körmös, csúszó, rugós csőmembrános és Beam tengelykapcsolókkal. Ezen típusok eltérő jellemzőkkel rendelkeznek, így könnyebben megtalálhatja közöttük az alkalmazáshoz leginkább megfelelő tengelykapcsolót.

 • Új magyar PEM katalógus

  Új magyar PEM katalógus

  Ezúton ajánljuk kedves partnereink figyelmébe legújabb magyar nyelvű PEM besajtolható rögzítőelem katalógusunkat. A letisztult dizájnban és újragondolt termékelrendezésben az új rögzítőelem típusok, a régi típusok bővített választéka, valamint a Haeger sajtológépek is helyet kaptak.

 • PC.35 – panelrögzítő

  PC.35 – panelrögzítő

  Az Elesa+Ganter terméke védőpanelek könnyű utólagos szerelésére lett kifejlesztve ITEM és Bosch alumínium gépépítő profilokhoz, valamint zártszelvényből készült szerkezetekhez. Viszont megfelelő darabszámban tökéletesen alkalmas a fertőzésvédelemre szánt védőplexik esztétikus, asztalhoz történő rögzítésére is.

 • SEEGER® gyűrűk

  SEEGER® gyűrűk

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kínálatunk SEEGER® termékekkel bővült ki, melyben a klasszikus, szabványos külső és belső Seeger-gyűrűk és szerelő szerszámai mellett számos további rugós biztosító elem is megtalálható.

 • 90-99-4828 – arcvédő pajzs

  90-99-4828 – arcvédő pajzs

  Kényelmes, könnyű arcvédő pajzs a frontvonalban dolgozók számára. Véd a levegőben lebegő cseppek vagy aeroszolpermet közvetlen expozíciójától. Kialakításából adódóan további védőeszközökkel, például szemüveggel, arcmaszkkal vagy légzőkészülékkel történő együtt viselésre is alkalmas.

Jelenleg nincs online operátorunk. operator